มืด

Cambodia 0-1 Malaysia (AFF Suzuki Cup 2018: Group Stage Full Match)

AFF Suzuki Cup
ติดตาม
มุมมอง 809 281
85% 2 357 405

Follow all the action from the AFF Suzuki Cup:
Facebook: facebook.com/affsuzukicup
Twitter: twitter.com/affsuzukicup
Instagram: instagram.com/AFFSuzukiCup
Website: www.affsuzukicup.com

กีฬา

เผยแพร่เมื่อ

 

8 พ.ย. 2018

แชร์:

แชร์:

ดาวน์โหลด:

โหลดลิงค์.....

เพิ่มลงใน:

เพลย์ลิสต์ของฉัน
ดูภายหลัง
ความคิดเห็น 195
Three Vikerz Batam
Three Vikerz Batam หลายเดือนก่อน
Mampus kau malaysia babi kallah teruk..Nanti jumpa indo habis kau...S Ultras malay covas indo
sugar mummy hookup
sugar mummy hookup หลายเดือนก่อน
WHATSAPP(+601131223287) 🇲🇾MAKE MORE MONEY GET CONNECTED WITH OUR RICH SUGAR MUMMY /DADDY /GAY /LESBIAN ALL OVER MALAYSIA / SINGAPORE. WHATSAPP +601131223287 FOR YOUR CELEBRITIES, OIL COMPANIES AND POLITICAL, BUSINESS RICH SUGAR MUMMY /DADDY /GAY /LESBIAN THAT WILL PAY YOU RM4000/ RM5000 PER NIGHT?
Teolulz
Teolulz 3 หลายเดือนก่อน
cambodia sucks ass hahaha
masbah arshad
masbah arshad 4 หลายเดือนก่อน
tuka goal keeper
masbah arshad
masbah arshad 4 หลายเดือนก่อน
khairul fahmi x yah jdi keeper
alucard achanation
alucard achanation 4 หลายเดือนก่อน
MALAYSIA IS DOG
van vo
van vo 4 หลายเดือนก่อน
Cambodia football will have great future , it's seem they have some very good players , all they need to do is improve a bit more .
4 หลายเดือนก่อน
cmne la ada hati nk jumpa juara bertahan thailand?.jgn mimpi ar.pertahanan xleh pakai,tgah xhidup
Kaito Kid
Kaito Kid 3 หลายเดือนก่อน
Dh jumpa and dh mng dh pun
4 หลายเดือนก่อน
camni player harimau malaya main?gerenti kalah lagi tahun ni.dgn kemboja boleh makan sebiji je.dgn laos last minit bru leh makan 3biji.dgn vietnam kena.bertemu buku dengan ruas.amik kau.padan muka harimau malaya.main mcm najis.xde kualiti.passing xsampai,tahan bola xbetul.buang bola je bnyak.konon belia muda bagus.xleh pergi jauh.buang mase je layan
muhammad ehsan
muhammad ehsan 4 หลายเดือนก่อน
siapa nak Rozaimi Abdul Rahman kembali bermain dgn skuad negara???
Redzuan Redzuan
Redzuan Redzuan 4 หลายเดือนก่อน
gembira tengok sapawi, sumareh dan shahril main bersama 3 penyerang asia yang mantap..cuma mereka bertiga suka merebut posisi sayap kanan,muga selepas ni mereka bertiga dikekalkan dlm kesebelasan utama dan berada diposisi masing2,sapawi sayap kiri,shahril serangan dan sumareh sayap kanan👍.mat yo,akram dan shamer bermain cantik bahagian mieldfield tahniah👍👏..
V M
V M 4 หลายเดือนก่อน
it should be 3-0 but denied by goal post
Farouk Jordan
Farouk Jordan 4 หลายเดือนก่อน
Ini orang cambodia tidak ada yg coment kah? Kbanyakan yg komen sya paham bahasanya,, bosann lihat..
Farouk Jordan
Farouk Jordan 4 หลายเดือนก่อน
V M iya kh? Kau ni di bilang bodoh malah merasa ya? Hahaaa
V M
V M 4 หลายเดือนก่อน
+Farouk Jordan ..negara kau tu yg banyak bodoh..game tiada kena mengena dgn negara kau..tp semak je
Farouk Jordan
Farouk Jordan 4 หลายเดือนก่อน
V M kau pun bodoh lah coment mu sperti kau
V M
V M 4 หลายเดือนก่อน
yg semak team merah bodoh kalah dgn negara kecil tu
Golden Arcarde
Golden Arcarde 4 หลายเดือนก่อน
Sure Malaysia gonna lose again Vietnam. Vietnam has incredibly young and passionate members. Just watch how Vietnam defeat Laos here. thvid.net/video/%E0%B8%A7%E0%B8%B5%E0%B8%94%E0%B8%B5%E0%B9%82%E0%B8%AD-sKu7YBQMmO0.html
Din MS
Din MS 4 หลายเดือนก่อน
Apa ni Malaysia...main macam taik..apa pakai pemain cadangan ya...
Kikay Kikuy
Kikay Kikuy 4 หลายเดือนก่อน
Indonesia 🏆🏆🏆
Tuan Anh Phan
Tuan Anh Phan 4 หลายเดือนก่อน
What the fuking to the grass.
Wan Cloud
Wan Cloud 4 หลายเดือนก่อน
Pada pendapat sya safawi lagi bagus dri zaquan dan adam nor lagi bgus dri aidil
FAHMI TANJUNG
FAHMI TANJUNG 4 หลายเดือนก่อน
malaysia macam borrusia dortmund..cambodia macam psg
Yashin Ghazali
Yashin Ghazali 4 หลายเดือนก่อน
hari2 main bola.. Training segala bagai.. Tp game play mcm taikk jugak..
Muhammad Haffiz
Muhammad Haffiz 4 หลายเดือนก่อน
sumareh kene ubah gaya rambut... baru nampak mcm orang malaysia...nama ok da mmg mcm org india hehehe...
ice- toon
ice- toon 4 หลายเดือนก่อน
I Think Thailand number1 in Asean. And congreat malasia.
Hari Efendi
Hari Efendi 4 หลายเดือนก่อน
I feel too iam from indonesia
ร้องเพลง ให้ฟังนะคนดี
ร้องเพลง ให้ฟังนะคนดี 4 หลายเดือนก่อน
นี้คือสนามฟุตบอล? หรือนครวัด เก่าแก่จัง
Wutt Prasittep
Wutt Prasittep 4 หลายเดือนก่อน
ขนาดนี้ก็ดีแล้วครับ บ้านเขางบอาจน้อยคงเน้นอย่างอื่น บ้านเราแข่งบางรายการก็เป็นหลุมเป็นแอ่งน้ำเหมือนกัน
Abam Duda
Abam Duda 4 หลายเดือนก่อน
Yg kaki kondem nie kau pegy main dalam padang too.....kau ingat padang too kecikkk....babi betul manusia spesis nie....mohon pupus...,bagilaa semngat moral untuk pemain malaysia....korang x support cam ne nak maju
paejo paejo
paejo paejo 4 หลายเดือนก่อน
Kuning kayak taik di kali....hhhhh bau
Farouk Jordan
Farouk Jordan 4 หลายเดือนก่อน
naqib isyraf masih budak ternyata,, pantas bicara tidak sopan.. Generasi sampah..
Farouk Jordan
Farouk Jordan 4 หลายเดือนก่อน
naqib isyraf hati2 klo bicara boss, bendera klo sdh dihina habis negaramu kami perengi,, berani perang kah kau?? Sya yakin tidak berani kau..
naqib isyraf
naqib isyraf 4 หลายเดือนก่อน
merah PEMBUNUH putih PELACUR AND PEROGOL jadilaaa negara POLAND indog
naqib isyraf
naqib isyraf 4 หลายเดือนก่อน
merah pembunuh putih pelacur and perogal JADILAA POLAND INDOG
mr. X
mr. X 4 หลายเดือนก่อน
+Farouk Jordan merah tu pembunuh
Arif Fadillah
Arif Fadillah 4 หลายเดือนก่อน
Malingsia gblok
V M
V M 4 หลายเดือนก่อน
salam 1-0 dari singapura..indog goblok abadi
Rayyan Rifqi
Rayyan Rifqi 4 หลายเดือนก่อน
Tak habis2..thank you...
shukri bin noh
shukri bin noh 4 หลายเดือนก่อน
Indognesiall stupid
abdul rahman
abdul rahman 4 หลายเดือนก่อน
Main AFF Suzuki cup ni ranking FIFA dia kira tak
Danial Syazwan
Danial Syazwan 4 หลายเดือนก่อน
friendly pon kira apatahlagi aff ni
Anas Zamrooni
Anas Zamrooni 4 หลายเดือนก่อน
Blow Job Malay
V M
V M 4 หลายเดือนก่อน
sodom indo 1-0
Indev Indev
Indev Indev 4 หลายเดือนก่อน
pasukan Malaysia bermain dgn berhati hati bagi mengelakkan kecederaan akibat padang sintetik, pemain sekadar menutup ruang mencari ruang tanpa mengambil risiko menjatuhkan atau dijatuhkan lawan.
Delta Force
Delta Force 4 หลายเดือนก่อน
Inilah penyokong yang patut dicontohi
Love Happu
Love Happu 4 หลายเดือนก่อน
Good job
BlogInMalaysia
BlogInMalaysia 4 หลายเดือนก่อน
Halangan pertama .. lepas
Hari Adi
Hari Adi 4 หลายเดือนก่อน
ultras malaya mana berani datang ke indonesia
naqib isyraf
naqib isyraf 4 หลายเดือนก่อน
indon jawa itu pembunuh !!! lagi lagi keturunan SUNKARNO PORNO otak sex !!
V M
V M 4 หลายเดือนก่อน
sbb indon itu zoo bukan negara
RAKUN BIRU
RAKUN BIRU 4 หลายเดือนก่อน
Kau diam lah indon..rakyat kau jahat2 semua..penyokong sendiri dibunuh dengan kejam apa lagi org malaysia yg dtang..pasti di bunuh..celaka kau...buat di aceh,Insyaallah utras malaya pasti dtang🤨
Mobile Legendss
Mobile Legendss 4 หลายเดือนก่อน
+secret name ko#t#l
secret name
secret name 4 หลายเดือนก่อน
Bukn xberani org indon kn sakai2 semua..
Bubba King 13
Bubba King 13 4 หลายเดือนก่อน
Poor Performance By Malaysia. Cambodia had good possession could use some extra work on that as well. But Malaysia highly disappointed because the way we played was really poor. Surprised we even won...
Choco chips
Choco chips 4 หลายเดือนก่อน
congrats kamboja cuma kebobolan 1 gol, ada kemajuan nih
Pejull Faizul
Pejull Faizul 4 หลายเดือนก่อน
lemahnye malaysia main.xbest la gamenye.
blackshot id
blackshot id 4 หลายเดือนก่อน
SEnyap lah ANJING iNdojiNG lancau!!!! mak kAU TAK AJAR ADAB ke ?? Kote PAK kau Kote Indon Kecil / Busuk/ masam mak kau anjing kau masuk neraka
Doni ramadan
Doni ramadan 4 หลายเดือนก่อน
COME ON upin ipin kamu pasti juara ^_^
Mohd Rizal Ghazali
Mohd Rizal Ghazali 4 หลายเดือนก่อน
Tahniah Malaysia ku
Firman Giovanov
Firman Giovanov 4 หลายเดือนก่อน
kamboja mulai kuat
Garga G
Garga G 4 หลายเดือนก่อน
ya. satu petanda positif untuk sepakbola ASEAN. lebih kompetitif.
Firman Giovanov
Firman Giovanov 4 หลายเดือนก่อน
cukup memberi perlawanan
Firman Giovanov
Firman Giovanov 4 หลายเดือนก่อน
kamboja pengusaan bolanya bagus
Firman Giovanov
Firman Giovanov 4 หลายเดือนก่อน
selamat atas hasil yg di raih good job malaysia from indonesia
Firman Giovanov
Firman Giovanov 4 หลายเดือนก่อน
waspada kamboja sekarang bnyak perubahan
KENNY OFFICIAL CHANNEL KENNY FAN CLUB
KENNY OFFICIAL CHANNEL KENNY FAN CLUB 4 หลายเดือนก่อน
tahniah first game menang ...👏 🇲🇾🇲🇾
Raja Azman
Raja Azman 4 หลายเดือนก่อน
Tahniah Malaysia menang 😍👍
Ade Fahrera
Ade Fahrera 4 หลายเดือนก่อน
Ini antar negara apa kampung y 😂
valentine v valen
valentine v valen 4 หลายเดือนก่อน
Kasian negara miskin kalah ama negara kecil wkakaka bangsa indog kok rame jadi babu di malaysia iya smpe ada yang ngak mau pulang wkakaka mau jadi bangsa malaysia terus wkaka
Dimaz Arya
Dimaz Arya 4 หลายเดือนก่อน
lapangannya rumput sintetis itu jadi wajar klo ga bisa main bagus karena ga terbiasa..
Melor Sham
Melor Sham 4 หลายเดือนก่อน
Dimaz Arya hg cakap pa pundek
Pinhead
Pinhead 4 หลายเดือนก่อน
Nice job Malaysia
Chong KienChin
Chong KienChin 4 หลายเดือนก่อน
Ok harimau Malaya. Go go tetapi defended kena up sikit
Gee Gee
Gee Gee 4 หลายเดือนก่อน
gameplay sampah... dah agak.. korang ni overconfident sangat... 3S la... nak pemain muda la.. sumareh la.. tak perform pun semua tu.. kelaut je tadi lagi2 15 minit awal.. camobdia 71% ball posession... tadi pun setakat 1-0. mcm mana nak lawan yg lain. vietnam tu dah jadi paling kuat. aku rasa dia champion tahun ni. sejak tahun lepas bnayak perubahan. lawan jordan pun boleh seri. myanmar pulak 2-3 last game kalahkan kita. dulu kita belasah dia. laos dah banyak berubah. entah2 seri je.. kalau la mcm ni main nampaknya sampai group stage jela.. mcm 2016 hambar. malaysia perlukan satu akademi baiki bola sepak... kelemahan yg aku tengok adalah first dapat bola taktau nak bagi siapa... kedudukan diorang tu susahkan player lain.. tak kreatif.. bila bawa bola mesti tak lekat... bola mcm nak lepas je dari kaki. pastu main short pass pun mcm nervous je... macam hati2.. then dribble tak kuat... drrible 2-3 langkah hilang control... dan paling parah dari dulu FINISHING. 20 kali peluang satu pun xmasuk. kalau Man U dah 11-12 goal boleh masuk
Burak po
Burak po หลายเดือนก่อน
lalang bodoh
V M
V M 3 หลายเดือนก่อน
+Kaito Kid ..btol2
Kaito Kid
Kaito Kid 3 หลายเดือนก่อน
+V M Malaysia dh masuk final....blah2 lah yg komen cam taik ni
V M
V M 4 หลายเดือนก่อน
klu tidak 3-0..dua kena tiang..
Qiyaz _KhId3
Qiyaz _KhId3 4 หลายเดือนก่อน
Gee Gee beza gile kan... Tulah ak rsa game play malaysia dh bgue tpi cme cra pressure cambodiq tu mmg pyh malaysia nk keep possession
aminovicsadam 88
aminovicsadam 88 4 หลายเดือนก่อน
Congret Malaysia From Madrid 🇪🇸
aminovicsadam 88
aminovicsadam 88 4 หลายเดือนก่อน
+Nezan Bahar gracias
Nezan Bahar
Nezan Bahar 4 หลายเดือนก่อน
aminovicsadam 88 babi dlm bahasa sepnayol ape ekk
Flipbook. VN
Flipbook. VN 4 หลายเดือนก่อน
Fake
Inban Syer
Inban Syer 4 หลายเดือนก่อน
Zaquan tu baik bgi hazwan main ....
Garga G
Garga G 4 หลายเดือนก่อน
anak emas TCH. abang kapten katanya
Georila Modellers club
Georila Modellers club 4 หลายเดือนก่อน
tahniah malaysia, sampai ketemu di semifinal.
ayahnya junjun
ayahnya junjun 4 หลายเดือนก่อน
Alhamdulillah kuning menang
Morragod Piakc
Morragod Piakc 4 หลายเดือนก่อน
เหมือนดูบอล อบต.ที่บ้านกูเลย^^
tupai ZR
tupai ZR 4 หลายเดือนก่อน
Padang cambodia lebih cntik dari indon..indon pnya sprti kandang babi.
Riswandi ris
Riswandi ris หลายเดือนก่อน
Rumput fi malay macam jembut miyabi
FANDI ANANTA
FANDI ANANTA หลายเดือนก่อน
Kalimantan
FANDI ANANTA
FANDI ANANTA หลายเดือนก่อน
Bro jngan menghina bro , orng indonesia menghina malaysia gua marah dan sebaliknya orang malaysia menghina indomesia gua harus juga marah , knapa karna negara ku indonesia , malaysia pun satu rumpun dng ku , #salam kalimanta#
tupai ZR
tupai ZR 4 หลายเดือนก่อน
Ivan Ventor militer indon sampah..lihay aje gmpa di palu..pesawat trhebat didunia..angkat barang berat2 pun tak boleh..lucu kan.
Ivan Ventor
Ivan Ventor 4 หลายเดือนก่อน
hay kamu malaysia belum tau militer indonesia ya di bom nanti mulut kau tai babi luh...
pahtoraman abdullah
pahtoraman abdullah 4 หลายเดือนก่อน
Huhai2. Tu padang yg x baik. Cara main ketetel.
Garga G
Garga G 4 หลายเดือนก่อน
padang rumput sintetis/buatan. seperti di Stadion jalan besar Singapura. tetapi kondisi terlihat agak kurang bagus berbanding di Singapura.
sahdan 6330526
sahdan 6330526 4 หลายเดือนก่อน
1st Game.... MENANG 🇲🇾
pahtoraman abdullah
pahtoraman abdullah 4 หลายเดือนก่อน
+Suhaimy Dybala harap2 cmtu la.
Suhaimy Dybala
Suhaimy Dybala 4 หลายเดือนก่อน
pahtoraman abdullah iya tp ndapa nnti main d bukit jalil ok lh malaysia main tu..
pahtoraman abdullah
pahtoraman abdullah 4 หลายเดือนก่อน
+Suhaimy Dybala ye ke? Nmpk mcm stadium melaka je padang nya. Bahaya tu.
Mazli Mariah
Mazli Mariah 4 หลายเดือนก่อน
Lawan cambodia hanye mendapat 1.0 luar biase kelemahan mlysia smkin mnurun dari u19 sampai u23
Firman Giovanov
Firman Giovanov 4 หลายเดือนก่อน
Suhaimy Dybala beul
Suhaimy Dybala
Suhaimy Dybala 4 หลายเดือนก่อน
Mazli Mariah drg main d padang tiruan tu bro..jumlah gol tak penting..yg penting dpt 3 point..
Rambo رامبو
Rambo رامبو 4 หลายเดือนก่อน
Suzuki cup is in Cambodia ???
Wen Tiey97
Wen Tiey97 4 หลายเดือนก่อน
2 home and 2 away..
wiramivec R
wiramivec R 4 หลายเดือนก่อน
Tahniah mantap malaysia
anwar rosyadi
anwar rosyadi 4 หลายเดือนก่อน
Semangat kuning 🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩
RAKUN BIRU
RAKUN BIRU 4 หลายเดือนก่อน
Propaganda
Firman Giovanov
Firman Giovanov 4 หลายเดือนก่อน
GAME HD_13 bagai buah langsat dan tomat
diQ Gaming
diQ Gaming 4 หลายเดือนก่อน
Malaysia dan Indonesia bagaikan Spongebob dan Patrick:)
diQ Gaming
diQ Gaming 4 หลายเดือนก่อน
Hay merah jambu hehe maksud nya merah kamu juga semangat ya
Chong KienChin
Chong KienChin 4 หลายเดือนก่อน
Ya anwar rosadi kita serumpun terima kasih. Esok Team Indonesia bisa menang dengar singpura
Dusit Buddawong
Dusit Buddawong 4 หลายเดือนก่อน
Anyone know whenThai play.
Dusit Buddawong
Dusit Buddawong 4 หลายเดือนก่อน
+Morpheus Dorpheus Orpheus Thank you brother.
Morpheus Dorpheus Orpheus
Morpheus Dorpheus Orpheus 4 หลายเดือนก่อน
tomorrow 8.00 PM. Group B against Timor Leste at Rajamangala
Siswa youtube
Siswa youtube 4 หลายเดือนก่อน
Habib rijik dah pulang lum
Jahid hassan
Jahid hassan 4 หลายเดือนก่อน
Cebong ktnya mau di pancung
Senno chanel
Senno chanel 4 หลายเดือนก่อน
WE ARE INDONESIA
rinj nana
rinj nana 4 หลายเดือนก่อน
Muhammad Syafiq Akmal Ibrahim ,saya baca comen kau lah yg slalu fositive,nga macam org malasiya yg lain,salut buat kau
Firman Giovanov
Firman Giovanov 4 หลายเดือนก่อน
Muhammad Syafiq Akmal Ibrahim thank you
Firman Giovanov
Firman Giovanov 4 หลายเดือนก่อน
Asd Mnhz bnar besok kita lawan singapore hasil yg positif untuk pasukan malaysia good job
Muhammad Syafiq Akmal Ibrahim
Muhammad Syafiq Akmal Ibrahim 4 หลายเดือนก่อน
Good luck for tomorrow bro . #fightingtilltheend
Morpheus Dorpheus Orpheus
Morpheus Dorpheus Orpheus 4 หลายเดือนก่อน
ini video rakaman laga Kamboja vs. Malaysia. Gak ada INDONESIA lagi. Besok baru boleh sorak menentang SINGAPURA. Grup B.
anwar rosyadi
anwar rosyadi 4 หลายเดือนก่อน
Kuning harus menang
Joshua Gideon
Joshua Gideon 4 หลายเดือนก่อน
Gua pingin makan durian njiir liat jersey m'sia 😂😂😂😂
V M
V M 4 หลายเดือนก่อน
+Farouk Jordan ..so what's the problem??? wkwkwkwk and you again
Farouk Jordan
Farouk Jordan 4 หลายเดือนก่อน
V M kau lagi kau lagi bro,, wkwkk
V M
V M 4 หลายเดือนก่อน
beli jersi merah tampal logo PSSI...wkwkwkwkwk xkreatif
Burung unta
Burung unta 4 หลายเดือนก่อน
Jersy indon made in zimbabwe
Jahid hassan
Jahid hassan 4 หลายเดือนก่อน
Jersey malay made in indonesia
Nasution Do'on
Nasution Do'on 4 หลายเดือนก่อน
Kuning biasanya hanyut di sungai tu. Taik haha
Farouk Jordan
Farouk Jordan 4 หลายเดือนก่อน
V M iya habis kena sodom kluarlah si kuning, bauu sangat...hahaa
V M
V M 4 หลายเดือนก่อน
taik indon merah kena sodom sama singapura..hahahahhahaha goblok
Kawa Maj
Kawa Maj 4 หลายเดือนก่อน
Ding Dong.. klau loe bkn org batak.apa lagi selain katak...?
Garga G
Garga G 4 หลายเดือนก่อน
+Satrio Satrio ya. fans2 seperti ini yang dimahukan. punya mentaliti profesional. terkadang penyokong2 mentaliti binatang (dari mana2 pihak) seperti si goblok Ding Dong ini kerap merosakkan imej kesukanan dan imej negara. malu sungguh.
vencent john
vencent john 4 หลายเดือนก่อน
Kenapa lah kau ni bodoh sangat
ต่อไป
9 Vezes que Roberto Carlos Chocou o Mundo!
05:07
มุมมอง 6 100 000
Rebuilding A Wrecked Lamborghini Huracan Part 3
21:35
AirPods 2 Released! Giveaway & AirPower Next!
10:34
Real Madrid Galácticos Top 30 Ridiculous Goals
11:58
Italia - Campioni del Mondo 2006
09:52
มุมมอง 2 900 000
BRASIL 1 x 7 ALEMANHA ● PIORES MOMENTOS
10:07
มุมมอง 9 900 000
The golf ball that made golfers too good
5:50
มุมมอง 3 444 143