มืด

Cambodia 0-1 Malaysia (AFF Suzuki Cup 2018: Group Stage Full Match)

AFF Suzuki Cup
ติดตาม
มุมมอง 787 431
85% 2 362 393

Follow all the action from the AFF Suzuki Cup:
Facebook: facebook.com/affsuzukicup
Twitter: twitter.com/affsuzukicup
Instagram: instagram.com/AFFSuzukiCup
Website: www.affsuzukicup.com

กีฬา

เผยแพร่เมื่อ

 

8 พ.ย. 2018

AFF Suzuki CupASEAN Football ChampionshipSoutheastAsiaThailandSingaporeMalaysiaVietnamIndonesiaPhilippinesMyanmarCambodiaLaosBruneiTimor LesteFootballSoccer#AFFSuzukiCup

แชร์:

แชร์:

ดาวน์โหลด:

โหลดลิงค์.....

เพิ่มลงใน:

เพลย์ลิสต์ของฉัน
ดูภายหลัง
ความคิดเห็น 180
Nick Exel
Nick Exel 4 ชั่วโมงที่ผ่านมา
cmne la ada hati nk jumpa juara bertahan thailand?.jgn mimpi ar.pertahanan xleh pakai,tgah xhidup
Nick Exel
Nick Exel 4 ชั่วโมงที่ผ่านมา
camni player harimau malaya main?gerenti kalah lagi tahun ni.dgn kemboja boleh makan sebiji je.dgn laos last minit bru leh makan 3biji.dgn vietnam kena.bertemu buku dengan ruas.amik kau.padan muka harimau malaya.main mcm najis.xde kualiti.passing xsampai,tahan bola xbetul.buang bola je bnyak.konon belia muda bagus.xleh pergi jauh.buang mase je layan
muhammad ehsan
muhammad ehsan 4 วันที่ผ่านมา
siapa nak Rozaimi Abdul Rahman kembali bermain dgn skuad negara???
Redzuan Redzuan
Redzuan Redzuan 4 วันที่ผ่านมา
gembira tengok sapawi, sumareh dan shahril main bersama 3 penyerang asia yang mantap..cuma mereka bertiga suka merebut posisi sayap kanan,muga selepas ni mereka bertiga dikekalkan dlm kesebelasan utama dan berada diposisi masing2,sapawi sayap kiri,shahril serangan dan sumareh sayap kanan👍.mat yo,akram dan shamer bermain cantik bahagian mieldfield tahniah👍👏..
V M
V M 4 วันที่ผ่านมา
it should be 3-0 but denied by goal post
Farouk Jordan
Farouk Jordan 5 วันที่ผ่านมา
Ini orang cambodia tidak ada yg coment kah? Kbanyakan yg komen sya paham bahasanya,, bosann lihat..
Farouk Jordan
Farouk Jordan 4 วันที่ผ่านมา
V M iya kh? Kau ni di bilang bodoh malah merasa ya? Hahaaa
V M
V M 4 วันที่ผ่านมา
+Farouk Jordan ..negara kau tu yg banyak bodoh..game tiada kena mengena dgn negara kau..tp semak je
Farouk Jordan
Farouk Jordan 4 วันที่ผ่านมา
V M kau pun bodoh lah coment mu sperti kau
V M
V M 4 วันที่ผ่านมา
yg semak team merah bodoh kalah dgn negara kecil tu
Motoki
Motoki 5 วันที่ผ่านมา
Sure Malaysia gonna lose again Vietnam. Vietnam has incredibly young and passionate members. Just watch how Vietnam defeat Laos here. thvid.net/video/วีดีโอ-sKu7YBQMmO0.html&t=4s
Din MS
Din MS 6 วันที่ผ่านมา
Apa ni Malaysia...main macam taik..apa pakai pemain cadangan ya...
Kikay Kikuy
Kikay Kikuy 6 วันที่ผ่านมา
Indonesia 🏆🏆🏆
Tuan Anh Phan
Tuan Anh Phan 6 วันที่ผ่านมา
What the fuking to the grass.
Wan Cloud
Wan Cloud 7 วันที่ผ่านมา
Pada pendapat sya safawi lagi bagus dri zaquan dan adam nor lagi bgus dri aidil
FAHMI TANJUNG
FAHMI TANJUNG 7 วันที่ผ่านมา
malaysia macam borrusia dortmund..cambodia macam psg
Yashin Ghazali
Yashin Ghazali 7 วันที่ผ่านมา
hari2 main bola.. Training segala bagai.. Tp game play mcm taikk jugak..
Muhammad Haffiz
Muhammad Haffiz 7 วันที่ผ่านมา
sumareh kene ubah gaya rambut... baru nampak mcm orang malaysia...nama ok da mmg mcm org india hehehe...
ต้น บัวทอง
ต้น บัวทอง 7 วันที่ผ่านมา
I Think Thailand number1 in Asean. And congreat malasia.
Hari Efendi
Hari Efendi 4 วันที่ผ่านมา
I feel too iam from indonesia
ร้องเพลง ให้ฟังนะคนดี
นี้คือสนามฟุตบอล? หรือนครวัด เก่าแก่จัง
Wutt Prasittep
Wutt Prasittep 4 วันที่ผ่านมา
ขนาดนี้ก็ดีแล้วครับ บ้านเขางบอาจน้อยคงเน้นอย่างอื่น บ้านเราแข่งบางรายการก็เป็นหลุมเป็นแอ่งน้ำเหมือนกัน
Abam Duda
Abam Duda 7 วันที่ผ่านมา
Yg kaki kondem nie kau pegy main dalam padang too.....kau ingat padang too kecikkk....babi betul manusia spesis nie....mohon pupus...,bagilaa semngat moral untuk pemain malaysia....korang x support cam ne nak maju
den bagus
den bagus 7 วันที่ผ่านมา
Kuning kayak taik di kali....hhhhh bau
Farouk Jordan
Farouk Jordan 3 วันที่ผ่านมา
naqib isyraf masih budak ternyata,, pantas bicara tidak sopan.. Generasi sampah..
Farouk Jordan
Farouk Jordan 3 วันที่ผ่านมา
naqib isyraf hati2 klo bicara boss, bendera klo sdh dihina habis negaramu kami perengi,, berani perang kah kau?? Sya yakin tidak berani kau..
naqib isyraf
naqib isyraf 3 วันที่ผ่านมา
merah PEMBUNUH putih PELACUR AND PEROGOL jadilaaa negara POLAND indog
naqib isyraf
naqib isyraf 3 วันที่ผ่านมา
merah pembunuh putih pelacur and perogal JADILAA POLAND INDOG
Malaysia military power
Malaysia military power 3 วันที่ผ่านมา
+Farouk Jordan merah tu pembunuh
Arif Fadillah
Arif Fadillah 7 วันที่ผ่านมา
Malingsia gblok
V M
V M 4 วันที่ผ่านมา
salam 1-0 dari singapura..indog goblok abadi
Rayyan Rifqi
Rayyan Rifqi 7 วันที่ผ่านมา
Tak habis2..thank you...
shukri anjing
shukri anjing 7 วันที่ผ่านมา
Indognesiall stupid
abdul rahman
abdul rahman 8 วันที่ผ่านมา
Main AFF Suzuki cup ni ranking FIFA dia kira tak
Danial Syazwan
Danial Syazwan 6 วันที่ผ่านมา
friendly pon kira apatahlagi aff ni
Anas Zamrooni
Anas Zamrooni 8 วันที่ผ่านมา
Blow Job Malay
V M
V M 4 วันที่ผ่านมา
sodom indo 1-0
Indev Indev
Indev Indev 8 วันที่ผ่านมา
pasukan Malaysia bermain dgn berhati hati bagi mengelakkan kecederaan akibat padang sintetik, pemain sekadar menutup ruang mencari ruang tanpa mengambil risiko menjatuhkan atau dijatuhkan lawan.
Delta Force
Delta Force 8 วันที่ผ่านมา
Inilah penyokong yang patut dicontohi
Love Happu
Love Happu 6 วันที่ผ่านมา
Good job
BlogInMalaysia
BlogInMalaysia 8 วันที่ผ่านมา
Halangan pertama .. lepas
Hari Adi
Hari Adi 8 วันที่ผ่านมา
ultras malaya mana berani datang ke indonesia
naqib isyraf
naqib isyraf 3 วันที่ผ่านมา
indon jawa itu pembunuh !!! lagi lagi keturunan SUNKARNO PORNO otak sex !!
V M
V M 4 วันที่ผ่านมา
sbb indon itu zoo bukan negara
RAKUN BIRU
RAKUN BIRU 7 วันที่ผ่านมา
Kau diam lah indon..rakyat kau jahat2 semua..penyokong sendiri dibunuh dengan kejam apa lagi org malaysia yg dtang..pasti di bunuh..celaka kau...buat di aceh,Insyaallah utras malaya pasti dtang🤨
Mobile Legendss
Mobile Legendss 7 วันที่ผ่านมา
+Syafiq Syafiq ko#t#l
Syafiq Syafiq
Syafiq Syafiq 8 วันที่ผ่านมา
Bukn xberani org indon kn sakai2 semua..
Bubba King 13
Bubba King 13 8 วันที่ผ่านมา
Poor Performance By Malaysia. Cambodia had good possession could use some extra work on that as well. But Malaysia highly disappointed because the way we played was really poor. Surprised we even won...
Choco chips
Choco chips 8 วันที่ผ่านมา
congrats kamboja cuma kebobolan 1 gol, ada kemajuan nih
Pejull Faizul
Pejull Faizul 8 วันที่ผ่านมา
lemahnye malaysia main.xbest la gamenye.
blackshot id
blackshot id 4 วันที่ผ่านมา
SEnyap lah ANJING iNdojiNG lancau!!!! mak kAU TAK AJAR ADAB ke ?? Kote PAK kau Kote Indon Kecil / Busuk/ masam mak kau anjing kau masuk neraka
Doni ramadan
Doni ramadan 8 วันที่ผ่านมา
COME ON upin ipin kamu pasti juara ^_^
Mohd Rizal Ghazali
Mohd Rizal Ghazali 8 วันที่ผ่านมา
Tahniah Malaysia ku
Firman Giovanov
Firman Giovanov 8 วันที่ผ่านมา
kamboja mulai kuat
Garga G
Garga G 8 วันที่ผ่านมา
ya. satu petanda positif untuk sepakbola ASEAN. lebih kompetitif.
Firman Giovanov
Firman Giovanov 8 วันที่ผ่านมา
cukup memberi perlawanan
Firman Giovanov
Firman Giovanov 8 วันที่ผ่านมา
kamboja pengusaan bolanya bagus
Firman Giovanov
Firman Giovanov 8 วันที่ผ่านมา
selamat atas hasil yg di raih good job malaysia from indonesia
Firman Giovanov
Firman Giovanov 8 วันที่ผ่านมา
waspada kamboja sekarang bnyak perubahan
KENNY OFFICIAL CHANNEL KENNY FAN CLUB
KENNY OFFICIAL CHANNEL KENNY FAN CLUB 8 วันที่ผ่านมา
tahniah first game menang ...👏 🇲🇾🇲🇾
Raja Azman
Raja Azman 8 วันที่ผ่านมา
Tahniah Malaysia menang 😍👍
Ade Fahrera
Ade Fahrera 8 วันที่ผ่านมา
Ini antar negara apa kampung y 😂
yooruce jo jo ro
yooruce jo jo ro 6 วันที่ผ่านมา
Kasian negara miskin kalah ama negara kecil wkakaka bangsa indog kok rame jadi babu di malaysia iya smpe ada yang ngak mau pulang wkakaka mau jadi bangsa malaysia terus wkaka
Dimaz Arya
Dimaz Arya 8 วันที่ผ่านมา
lapangannya rumput sintetis itu jadi wajar klo ga bisa main bagus karena ga terbiasa..
Melor Sham
Melor Sham 6 วันที่ผ่านมา
Dimaz Arya hg cakap pa pundek
Pinhead
Pinhead 8 วันที่ผ่านมา
Nice job Malaysia
Chong KienChin
Chong KienChin 8 วันที่ผ่านมา
Ok harimau Malaya. Go go tetapi defended kena up sikit
Gee Gee
Gee Gee 8 วันที่ผ่านมา
gameplay sampah... dah agak.. korang ni overconfident sangat... 3S la... nak pemain muda la.. sumareh la.. tak perform pun semua tu.. kelaut je tadi lagi2 15 minit awal.. camobdia 71% ball posession... tadi pun setakat 1-0. mcm mana nak lawan yg lain. vietnam tu dah jadi paling kuat. aku rasa dia champion tahun ni. sejak tahun lepas bnayak perubahan. lawan jordan pun boleh seri. myanmar pulak 2-3 last game kalahkan kita. dulu kita belasah dia. laos dah banyak berubah. entah2 seri je.. kalau la mcm ni main nampaknya sampai group stage jela.. mcm 2016 hambar. malaysia perlukan satu akademi baiki bola sepak... kelemahan yg aku tengok adalah first dapat bola taktau nak bagi siapa... kedudukan diorang tu susahkan player lain.. tak kreatif.. bila bawa bola mesti tak lekat... bola mcm nak lepas je dari kaki. pastu main short pass pun mcm nervous je... macam hati2.. then dribble tak kuat... drrible 2-3 langkah hilang control... dan paling parah dari dulu FINISHING. 20 kali peluang satu pun xmasuk. kalau Man U dah 11-12 goal boleh masuk
V M
V M 4 วันที่ผ่านมา
klu tidak 3-0..dua kena tiang..
Qiyaz _KhId3
Qiyaz _KhId3 6 วันที่ผ่านมา
Gee Gee beza gile kan... Tulah ak rsa game play malaysia dh bgue tpi cme cra pressure cambodiq tu mmg pyh malaysia nk keep possession
Gee Gee
Gee Gee 7 วันที่ผ่านมา
+Helmi Rizal 90 minit aku tengok. kau puas ker?? 4-5 kali kena tiang. depan gol boleh lepas... clearance xcekap.. cambodia banyak attacking tapi nasib je off target. game nampak ok sikit bila kita dah score.. ok sikit jer.. dari 21% posession ke 40 lebih. aku ni dah layan game malaya sejak 2008 lagi. beza gila dengan friendly haritu yang menang 3-1. lawan yg lain lagi susah lepas ni. mmg la nak tengok malaysia berjaya tpi kita mcm kena kerja keras. kita ni asean paling moden. kemudahan cukup. makan minum takde masalah
semutapi
semutapi 7 วันที่ผ่านมา
Neh la dikatakan berkata2 lg mudah dr melqkukan
Helmi Rizal
Helmi Rizal 7 วันที่ผ่านมา
Kau tngok bola ke x td...mcm bagus je komen
aminovicsadam 88
aminovicsadam 88 8 วันที่ผ่านมา
Congret Malaysia From Madrid 🇪🇸
aminovicsadam 88
aminovicsadam 88 วันที่ผ่านมา
+Nezan Bahat gracias
Nezan Bahat
Nezan Bahat วันที่ผ่านมา
aminovicsadam 88 babi dlm bahasa sepnayol ape ekk
Lilliana Nguyệt mị ly
Lilliana Nguyệt mị ly 5 วันที่ผ่านมา
Fake
Inban Syer
Inban Syer 8 วันที่ผ่านมา
Zaquan tu baik bgi hazwan main ....
Garga G
Garga G 8 วันที่ผ่านมา
anak emas TCH. abang kapten katanya
Agung Bekti S
Agung Bekti S 8 วันที่ผ่านมา
tahniah malaysia, sampai ketemu di semifinal.
ayahnya junjun
ayahnya junjun 8 วันที่ผ่านมา
Alhamdulillah kuning menang
Morragod Piakc
Morragod Piakc 8 วันที่ผ่านมา
เหมือนดูบอล อบต.ที่บ้านกูเลย^^
tupai ZR
tupai ZR 8 วันที่ผ่านมา
Padang cambodia lebih cntik dari indon..indon pnya sprti kandang babi.
Zaliey Shuhali
Zaliey Shuhali 3 วันที่ผ่านมา
Buat apa masih ada sifat nak hina orang atau tempat orang..buat malu rakyat malaysia...ja..tak tahu kesopanan dan kesusilaan..tak ada adap langsung
Muhammad Hanafi bin Jamadi
Muhammad Hanafi bin Jamadi 5 วันที่ผ่านมา
Orang yang tak berakal waras je yang komen mcmni.. Indonesia-malaysia kita bersaudara.. Serumpun.. Peace.. Tak payah layan org mcm tuan tanah ni.. Hehe
Evil Dark
Evil Dark 5 วันที่ผ่านมา
Wkwkkkk......
YT Gaans
YT Gaans 7 วันที่ผ่านมา
Masih Zaman Rasis Malay Nih GK Pernah Cari Informasi Kah Coba Kau Buka Perbandingan Rumput GBK Sama BJ Klo Dlu emang GBK Kalah Tapi Sekarang GK LoL GBK Pake Rumput Standar FIFA Rumput Zoyza Matrela (Rumput Manila)Bukti AFC u-19 Saat Indonesia Lawan Jepang Saat Tuh Hujan Deras Tapi Tidak Banjir Karena Aliran Air Bagus Beda BJ Masih Pake Rumput Gajah Mini Buat Pemain Terjatuh Saat Hujan Karena Licin Jadi Klo Liat Indonesia Yg sekarang Jangan yg Dlu LOL
Muhammad Syafiq Akmal Ibrahim
Muhammad Syafiq Akmal Ibrahim 7 วันที่ผ่านมา
+den bagus hahaha, planet bumi juga mas. Kok mas bole faham bahasa aneh kami ? 😂 chill, just enjoy the game . All the best
pahtoraman abdullah
pahtoraman abdullah 8 วันที่ผ่านมา
Huhai2. Tu padang yg x baik. Cara main ketetel.
Garga G
Garga G 8 วันที่ผ่านมา
padang rumput sintetis/buatan. seperti di Stadion jalan besar Singapura. tetapi kondisi terlihat agak kurang bagus berbanding di Singapura.
sahdan 6330526
sahdan 6330526 8 วันที่ผ่านมา
1st Game.... MENANG 🇲🇾
pahtoraman abdullah
pahtoraman abdullah 8 วันที่ผ่านมา
+Suhaimy Dybala harap2 cmtu la.
Suhaimy Dybala
Suhaimy Dybala 8 วันที่ผ่านมา
pahtoraman abdullah iya tp ndapa nnti main d bukit jalil ok lh malaysia main tu..
pahtoraman abdullah
pahtoraman abdullah 8 วันที่ผ่านมา
+Suhaimy Dybala ye ke? Nmpk mcm stadium melaka je padang nya. Bahaya tu.
Mazli Mariah
Mazli Mariah 8 วันที่ผ่านมา
Lawan cambodia hanye mendapat 1.0 luar biase kelemahan mlysia smkin mnurun dari u19 sampai u23
Firman Giovanov
Firman Giovanov 8 วันที่ผ่านมา
Suhaimy Dybala beul
Suhaimy Dybala
Suhaimy Dybala 8 วันที่ผ่านมา
Mazli Mariah drg main d padang tiruan tu bro..jumlah gol tak penting..yg penting dpt 3 point..
Azlina Shah
Azlina Shah 8 วันที่ผ่านมา
Degan kemboja pun main mcm taik dah hmm main lah elok2
azila ambia
azila ambia 5 วันที่ผ่านมา
cuba kau yang main mereka dah la susah payah nak harumkan negara kita
Mr. Ridzuwan
Mr. Ridzuwan 7 วันที่ผ่านมา
+Chica Dayanti blu ape
Chica Dayanti
Chica Dayanti 7 วันที่ผ่านมา
+Mr. Ridzuwanblu
Burung unta
Burung unta 7 วันที่ผ่านมา
Kau tu macam dah jdi pemain pro hahaha sembang jer lebih
Alang Huzaifah
Alang Huzaifah 8 วันที่ผ่านมา
Meh aku burit kau sampai kuar taik
Rambo رامبو
Rambo رامبو 8 วันที่ผ่านมา
Suzuki cup is in Cambodia ???
Wen Tiey97
Wen Tiey97 7 วันที่ผ่านมา
2 home and 2 away..
wira mivec
wira mivec 8 วันที่ผ่านมา
Tahniah mantap malaysia
anwar rosadi
anwar rosadi 8 วันที่ผ่านมา
Semangat kuning 🇮🇩🇮🇩🇮🇩🇮🇩
RAKUN BIRU
RAKUN BIRU 7 วันที่ผ่านมา
Propaganda
Firman Giovanov
Firman Giovanov 8 วันที่ผ่านมา
GAME HD_13 bagai buah langsat dan tomat
GAME HD_13
GAME HD_13 8 วันที่ผ่านมา
Malaysia dan Indonesia bagaikan Spongebob dan Patrick:)
GAME HD_13
GAME HD_13 8 วันที่ผ่านมา
Hay merah jambu hehe maksud nya merah kamu juga semangat ya
Chong KienChin
Chong KienChin 8 วันที่ผ่านมา
Ya anwar rosadi kita serumpun terima kasih. Esok Team Indonesia bisa menang dengar singpura
Dusit Buddawong
Dusit Buddawong 8 วันที่ผ่านมา
Anyone know whenThai play.
Dusit Buddawong
Dusit Buddawong 8 วันที่ผ่านมา
+Asd Mnhz Thank you brother.
Asd Mnhz
Asd Mnhz 8 วันที่ผ่านมา
tomorrow 8.00 PM. Group B against Timor Leste at Rajamangala
Siswa youtube
Siswa youtube 8 วันที่ผ่านมา
Habib rijik dah pulang lum
Jahid hassan
Jahid hassan 7 วันที่ผ่านมา
Cebong ktnya mau di pancung
ORLITA Productions
ORLITA Productions 8 วันที่ผ่านมา
WE ARE INDONESIA
rinj nana
rinj nana 8 วันที่ผ่านมา
Muhammad Syafiq Akmal Ibrahim ,saya baca comen kau lah yg slalu fositive,nga macam org malasiya yg lain,salut buat kau
Firman Giovanov
Firman Giovanov 8 วันที่ผ่านมา
Muhammad Syafiq Akmal Ibrahim thank you
Firman Giovanov
Firman Giovanov 8 วันที่ผ่านมา
Asd Mnhz bnar besok kita lawan singapore hasil yg positif untuk pasukan malaysia good job
Muhammad Syafiq Akmal Ibrahim
Muhammad Syafiq Akmal Ibrahim 8 วันที่ผ่านมา
Good luck for tomorrow bro . #fightingtilltheend
Asd Mnhz
Asd Mnhz 8 วันที่ผ่านมา
ini video rakaman laga Kamboja vs. Malaysia. Gak ada INDONESIA lagi. Besok baru boleh sorak menentang SINGAPURA. Grup B.
anwar rosadi
anwar rosadi 8 วันที่ผ่านมา
Kuning harus menang
Joshua Gideon
Joshua Gideon 8 วันที่ผ่านมา
Gua pingin makan durian njiir liat jersey m'sia 😂😂😂😂
V M
V M 4 วันที่ผ่านมา
+Farouk Jordan ..so what's the problem??? wkwkwkwk and you again
Farouk Jordan
Farouk Jordan 4 วันที่ผ่านมา
V M kau lagi kau lagi bro,, wkwkk
V M
V M 4 วันที่ผ่านมา
beli jersi merah tampal logo PSSI...wkwkwkwkwk xkreatif
Burung unta
Burung unta 7 วันที่ผ่านมา
Jersy indon made in zimbabwe
Jahid hassan
Jahid hassan 7 วันที่ผ่านมา
Jersey malay made in indonesia
Ding Dong
Ding Dong 8 วันที่ผ่านมา
Kuning biasanya hanyut di sungai tu. Taik haha
Farouk Jordan
Farouk Jordan 4 วันที่ผ่านมา
V M iya habis kena sodom kluarlah si kuning, bauu sangat...hahaa
V M
V M 4 วันที่ผ่านมา
taik indon merah kena sodom sama singapura..hahahahhahaha goblok
Kawa Maj
Kawa Maj 8 วันที่ผ่านมา
Ding Dong.. klau loe bkn org batak.apa lagi selain katak...?
Garga G
Garga G 8 วันที่ผ่านมา
+Satrio Satrio ya. fans2 seperti ini yang dimahukan. punya mentaliti profesional. terkadang penyokong2 mentaliti binatang (dari mana2 pihak) seperti si goblok Ding Dong ini kerap merosakkan imej kesukanan dan imej negara. malu sungguh.
vencent john
vencent john 8 วันที่ผ่านมา
Kenapa lah kau ni bodoh sangat
ต่อไป
Lucas The Spider - New Friend
5 วันที่ผ่านมา
TIPS SA PAGBILI NG SECOND HAND NA MOTOR
11 วันที่ผ่านมา
KORANTINA HOMES CUP 2018 AEL F.C vs RIGA F.C LIVE
ชั่วโมงที่ผ่านมา
10 Players Who Didn’t Deserve A Big Transfer!
9 วันที่ผ่านมา
College Football's Funniest Moments and Bloopers Part 2
หลายเดือนก่อน
Pep Team!!! MA Vs SR 6-0 All Goals & Highlight 07.11.2018
8 วันที่ผ่านมา
Lwin Maung Maung 85’ vs Laos (AFF Suzuki Cup 2018 : Group Stage)
4 ชั่วโมงที่ผ่านมา
ASEAN NATIONS ULTRAS - AFF SUZUKI CUP 2018 PROMO
23 วันที่ผ่านมา
Myanmar 4-1 Cambodia (AFF Suzuki Cup 2018 : Group Stage)
4 วันที่ผ่านมา
[AFF CUP 2018] Singapore vs Indonesia Group B - Full match
7 วันที่ผ่านมา
Laos 0-3 Vietnam (AFF Suzuki Cup 2018: Group Stage)
8 วันที่ผ่านมา
Cambodia 0-1 Malaysia (AFF Suuzki Cup 2018: Group Stage)
8 วันที่ผ่านมา
[AFF CUP 2018] Lào vs Việt Nam  bảng A - full match
8 วันที่ผ่านมา
Indonesia vs Malaysia 5 - 1 (AFF Suzuki Cup)
11 หลายเดือนก่อน
Juventus vs PSG - HD
14 ชั่วโมงที่ผ่านมา
Live at 7 News - 2018.11.15
วันที่ผ่านมา